Nieuws

Nieuwsbrief HT35 voor ouders en leden - najaar 2020

Tweemaal per jaar willen wij u op de hoogte brengen van een aantal zaken binnen de vereniging, naast de informatie op onze website.

Contributie 2021
Voor 2021 passen wij geen indexering toe en blijft de contributie gelijk . Voor de wedstrijdgroepen verandert er in 2021 wel iets in de contributie. We hebben namelijk besloten om in dat jaar geen wedstrijdkosten in rekening te brengen. Dit omdat nog niet duidelijk is hoe het wedstrijdseizoen in 2021 eruit zal zien en tevens ter compensatie van het niet of nauwelijks hebben kunnen turnen van wedstrijden in 2020.

Vacatures
Er zijn een aantal vacatures binnen het bestuur o.a. voorzitter en wedstrijdsecretariaat.
Voor de continuïteit van de vereniging en alle activiteiten zijn wij dringend op zoek naar mensen die deze functies willen invullen. Ook zoeken wij vrijwilligers die een bepaalde vaste taak op zich willen nemen, zodat niet alles steeds bij dezelfde mensen terecht komt.
Hier een overzicht van een aantal taken. Wil je iets anders doen, wat hier niet bij staat? Laat het dan ook weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny van Heijster, secretariaat@ht35.nl , tel 0492-532487 OF Ingrid Geven, vc@ht35.nl

Corona
Het afgelopen jaar is een vreemd sportjaar geweest i.v.m. Corona. Van half maart tot half mei zijn de normale lessen stilgelegd en vanaf mei mochten de lessen weer beginnen. Weliswaar in de buitenlucht waarbij voldaan moest worden aan strenge voorwaarden. Vanaf 1 juli mochten we gelukkig weer binnen gaan sporten, met aangepaste regels.
Wedstrijden en de meeste activiteiten hebben helaas niet door kunnen gaan.
Gelukkig heeft er in september een alternatieve sportdag voor de jeugd plaatsgevonden in plaats van het reguliere kamweekend. Ook de Sintviering zal in aangepaste vorm binnen de groepen doorgaan.
Wij blijven de RIVM-richtlijnen volgen en kunnen daarmee de lessen door laten gaan. Wel vragen wij u om onze website regelmatig te bezoeken, omdat daar de laatste ontwikkelingen voor onze vereniging worden opgenomen.
NLdoet op 13 maart 2021
Voor zaterdag 13 maart 2021 staat weer NLdoet gepland. Ook onze vereniging wil hier weer aan deelnemen met een aantal klussen in en rondom het Turncentrum.
Noteert u deze datum alvast en meldt u aan als vrijwilliger, als je ons wil helpen met deze klussen.

Sponsorborden / Vriendenbordje
In het Turncentrum hangt een groot vriendenbord met de namen van leden/sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. Op dit bord is nog ruimte voor vrienden.
Voor €25 per jaar kan uw (bedrijfs)naam of dat van uw kind op dit bord vermeld worden en daarmee sponsort u onze vereniging. Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor de grote sponsorborden.
Heeft u hiervoor belangstelling? Meldt u dan via sponsor@ht35.nl

Jubilarissen
Jaarlijks huldigen wij een aantal jubilarissen tijdens de clubkampioenschappen of een activiteit.
Omdat er vanwege het Corona-virus geen wedstrijden of activiteiten mogen en kunnen organiseren, kunnen we onze jubilarissen van dit jaar momenteel niet huldigen.
Wij zullen hen zeker niet vergeten en gaan dit komend jaar alsnog invullen.


Klik hier voor de nieuwsbrief in pdf

Foto-schoot Jan de Koning
Publicatiedatum: 16-11-2020, update 19-11-2020

Wat een raar jaar en voorlopig geen wedstrijdseizoen...
Ten tijde van Corona hebben we geprobeerd om binnen alle maatregelen tóch iets leuks voor onze turn(st)ers te organiseren. Jan de Koning, fotograaf bij (landelijke) turnwedstrijden opperde begin oktober op Facebook het idee om een foto-shoot bij de eigen vereniging te organiseren.
Hierop is door vele verenigingen gereageerd aan de opmerkingen te zien, zo ook leek ons dit een mooie actie.
Het is gelukt om een planning te maken waarin alle wedstrijdturn(st)ers zich, ondanks de afwezigheid van juryleden, van hun beste en mooiste kant konden laten zien!
Er zijn gisteren vele vele foto's gemaakt van de ruim 110 sporters, nu is het wachten tot Jan ze publiceert zodat iedereen mee kan genieten.
Al met al een zeer geslaagde dag, bedankt Jan!
Foto's zijn te zien en bestellen via www.koningfoto.comraboactie2020

Overlijdensbericht
Publicatiedatum: 12-11-2020

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat een van onze dames-fitness-leden, TOOS SCHEEPERS, plotseling is overleden.
Toos was lid van de maandag-fitnessgroep en vorige week maandag nog actief aanwezig.

Onze oprechte deelneming voor familie en dierbaren, namens alle leden, bestuur en leiding

Trainingspakken passen en bestellen
Publicatiedatum: 07-11-2020

De trainingspakken kunnen gepast worden op de volgende momenten:
maandag 9 november, dinsdag 10 november en woensdag 11 november
Tijd: 08.30-17.30 uur 
Locatie:  Balans Sportwear, Breedijk 33 Helmond

Deze moeten uiterlijk woensdag 11 november via de website besteld worden om ze voor de Kerstdagen in huis te hebben.
Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Emma Hagens geslaagd
Publicatiedatum: 18-10-2020

EmmaHagens niv2Emma Hagens is vandaag geslaagd voor haar niveau 2 cursus, zij mag zich nu officieel “gymnastiek assistentleider 2” noemen.
Gefeliciteerd! 

Minor pedagogiek in de Sport
Publicatiedatum: 05-10-2020

Sanne vd Pijl minor pedagogiek zonder
Heb je nog andere vragen of interesse kan je mij bereiken via:
06-81942514 & s.vanderpijl@student.fontys.nl

Turnkamp-dag 2020
Publicatiedatum: 26-06-2020

Afgelopen weekend, zaterdag 19 september vond er een alternatief programma plaats in plaats van het reguliere turnkampweekend.
Met ruim 110 aanmeldingen in de leeftijd van 6-12 jaar was er in ieder geval genoeg animo, zoals ieder jaar.
De groep werd in tweeen verdeeld, waarbij er een bosspel werd gespeeld en turrnactiviteiten op het grote veld plaatsvonden.
Een impressie van het turnen is hier terug te vinden:
https://photos.app.goo.gl/xuj5prPoDkDPwCfJA

Bedankt voor de organisatie!
Hopeljik volgend jaar weer een "normaal" kampweekend...