Skip to main content

Nieuws

Tijd voor een wedstrijd
Publicatiedatum: 13-03-2021

Leuk nieuws, het is tijd een voor een wedstrijd! Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar eentje waarbij we graag het tekentalent van al onze leden zien. Daarnaast zijn er ook nog leuke prijzen te winnen! Wil je graag meedoen?\
Lees hieronder hoe je je aanmeldt en wat je kan insturen.

Wat: Maak een tekening die iets met turnen te maken heeft. Maak bijvoorbeeld een stripverhaal over turnen of ontwerp je droompakje. Wie weet wil je wel een nieuwe diploma of logo voor de vereniging bedenken. Alles is goed, zolang het maar over turnen gaat. Leden tot en met 8 jaar mogen ook een turnkleurplaat inkleuren (zie hier enkele voorbeelden), maar een andere kleurplaat mag ook!

Wie: Alle turners en turnsters van HT35 Helmond mogen meedoen.

Wanneer: Je mag meteen beginnen met je mooiste creatie, maar let op: de tekeningen moeten uiterlijk 6 april ingeleverd zijn.
Vermeld hierbij: naam deelnemer, leeftijd deelnemer, trainingsgroep, trainer/trainster. De winnaars worden eind april bekend gemaakt!

Waar: Dit doen we natuurlijk digitaal. Tot en met 6 april kun je een foto of ingescand bestand van de tekening mailen naar AC@ht35.nl en is je deelname compleet. Vergeet niet de juiste informatie te vermelden.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie allemaal op gaan sturen! Heel veel succes!!

 

  • Last updated on .