Skip to main content

Vacatures


Word vrijwilliger bij turnvereniging HT’35
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding bij een sportieve vereniging en zit je vol bruisende ideeën ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op diverse gebieden zijn wij op zoek naar uitbreiding:

Activiteitencommissie:
Binnen de vereniging worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk bijv. aan een kamp voor de jonge leden; een speeltuinmiddag, clubkampioenschappen en de viering van Sinterklaas. Vind je het leuk om één van deze activiteiten mee te organiseren, wil je meedenken over de invulling van de activiteiten of wil je bij een activiteit zelf helpen? Dit is allemaal mogelijk.
De activiteiten kunnen over een of meerdere werkgroepen worden verdeeld, zodat je niet bij alle activiteiten betrokken hoeft te zijn.


Coördinator sponsoring:
Naast de contributies van onze leden, zijn ook bijdragen van sponsoren een belangrijke bron van inkomsten. Binnen onze vereniging hebben we al enkele trouwe sponsoren, maar met wat inspanning zouden dit er meer kunnen worden.
Vind je het leuk om bedrijven te benaderen om onze vereniging te sponsoren of om acties te bedenken om extra inkomsten te krijgen, dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.


Voorzitter:
Wij zijn op zoek naar een voorzitter die zich betrokken voelt bij onze vereniging en die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van onze turnvereniging. Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging en je vertegenwoordigt de vereniging intern en extern.
Je draagt, samen met overige bestuursleden, zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid en leidt hierbij de bestuursvergaderingen. 
Zo ook de algemene ledenvergadering. 
Extern wordt de vereniging eveneens vertegenwoordigd (o.a. gemeente, de bond, andere verenigingen), maar ook de PR van de vereniging
Je bent aanwezig en aanspreekbaar, toont aandacht, brengt mensen bij elkaar, tracht conflicten op te lossen.
Dit alles hoef je natuurlijk niet alleen te doen.


Wedstrijdsecretariaat
Wedstrijdinschrijvingen, aanvragen wedstrijdpassen en volgen van ontwikkelingen op wedstrijdgebied.
Daarnaast het verzorgen van de indeling van de groepen, niveau’s en dus het lesrooster.
Ook de communicatie/contacten met ouders en wedstrijdleiding behoort tot de taken. 


Onderhoud en beheer zalen en materialen:
Door veel verschillende groepen wordt gebruik gemaakt van de zalen en de toestellen. Het kan voorkomen dat er een mankement is aan de toestellen of dat er klein onderhoud aan de zaal moet gebeuren. Denk hierbij bijv. aan het verwisselen van een kapotte lamp of het verhelpen van een knellende deur.
We zijn op zoek naar iemand die het centrale aanspreekpunt wil zijn en die eventuele kleine reparaties zelf kan uitvoeren en anders contact kan opnemen met deskundigen.


Poetsploeg
Er is een werkgroep (meerdere personen) gewenst die een aantal keren per jaar het Turncentrum en de Odulfus-berging een grote schoonmaakbeurt wil geven en onkruid wil verwijderen.


(Assistent) Trainers:
Heb je een passie voor turnen en vind je het leuk om jouw kennis over te brengen? Dan is lesgeven misschien iets voor jou!
Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste trainersteam. Als je al ervaring hebt met het zelfstandig lesgeven en over een KNGU-licentie niveau 3 of 4 of een gelijkwaardig diploma beschikt, kunnen we samen bekijken of er mogelijkheden zijn voor een eigen groep.
Maar ook als je nog geen diploma’s hebt, bieden wij je de mogelijkheid een opleiding te starten en als assistent mee te draaien bij een recreatie- of wedstrijdgroep.


Juryleden (dames / heren):
Wil je opgeleid worden tot jurylid, dit is mogelijk door het volgen van een gratis cursus.
Zonder juryleden geen turnwedstrijden.


Specifieke kennis/inbreng:
Soms is er binnen de vereniging wel eens specifieke kennis nodig, bijvoorbeeld op het gebied van financiën of juridische of bouwtechnische kennis, groot onderhoud etc.
Dus kan of wil je ons op een specifiek vakgebied incidenteel van dienst zijn, meld je dan.

 
Is er iets anders wat je aanspreekt binnen onze club, laat het ons dan weten. 
Dan kijken we samen wat mogelijk is.Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met 

Henny van Heijster (secretaris), tel. 0492-532487
secretariaat@ht35.nl

Ingrid Geven (VerenigingsCoördinator)
vc@ht35.nl