Skip to main content

Sponsoring


Iedereen die onze club een warm hart toedraagt -leden, familie, vrienden en bedrijven- willen we van harte uitnodigen om mee te doen aan ons sponsorplan. In het nieuwe turncentrum zijn diverse mogelijkheden voor borden met daarop de namen van de sponsoren. Uw bedrijfsnaam staat dan altijd bij ons in de schijnwerpers!
We willen u vragen om ook sponsor te worden en daarmee HT’35 en het nieuwe turncentrum te supporteren. Wij kunnen u diverse mogelijkheden in allerlei prijsklassen aanbieden, zie hiervoor de bijlage. Uw ondersteuning waarderen wij ten zeerste.

Iedereen die onze sponsor wil worden, kan zich aanmelden of contact opnemen met:
Gerke van Heijster: sponsor@ht35.nl 
Henny van Heijster: secretariaat@ht35.nlAl enige jaren is e-Quest Automatisering een goede sponsor van onze vereniging HT35. E-Quest heeft een eigen glasvezelnetwerk aangelegd in Helmond en omgeving om bedrijven, scholen en instellingen diensten aan te bieden. Ze doen dit vanuit Breedband Helmond. Breedband Helmond gaat nu alle consumenten in Helmond op glasvezel aansluiten. Patrique Dankers, eigenaar van e-Quest en Breedband Helmond, heeft ons gevraagd om mee te doen en op www.breedbandhelmond.nl te kijken voor het aanbod. Hiermee kunnen we iets terug doen voor onze sponsor. Wanneer voldoende mensen meedoen kan hij starten met de aanleg.

Henny van Heijster Turnvereniging H.T.’35