Nieuws

Grote Clubactie
Publicatiedatum: 18-09-2021

Vanaf zaterdag 18 september gaat de Grote Club Actie 2021 weer van start! HT35 doet hier natuurlijk weer aan mee. Dit jaar is het net als vorig jaar mogelijk om loten online te verkopen via de algemene link van de vereniging: https://lot.clubactie.nl/lot/turnvereniging-h.t.-35/300194 . Ook kunnen onze leden een persoonlijke verkooppagina krijgen om met alle familie en vrienden te delen via mail, Whatsapp, Facebook, Instagram, etc. Vraag je persoonlijke verkooppagina aan via sponsor@ht35.nl. Heel veel succes met de verkoop!

Opnieuw jubilarissen gehuldigd
Publicatiedatum: 01-08-2021

Jubilarissen Jolanda Ria 2021Er wordt niet alleen geturnd binnen turnvereniging HT’35, ook zijn er enkele fitness-groepen. Afgelopen week zijn tijdens de afsluitingsbijeenkomst van de fitness-groep (donderdag) twee zilveren jubilarissen gehuldigd. De volledige groep was aanwezig bij de wandelactiviteit met een tussenstop voor een drankje bij De Pastoor. Daar werden Jolanda van Leuken en Ria van Deursen gehuldigd vanwege hun 25-jarige lidmaatschap.
Jolanda en Ria Proficiat !

Afscheid van Paul Zijderveld als trainer na 55 jaar
Publicatiedatum: 22-07-2021

Paul afscheid2021Begin dit jaar heeft Paul bij het bestuur aangegeven dat hij vanwege Corona, gezondheid en zijn leeftijd gaat stoppen met training geven. Na zovele jaren was dit geen gemakkelijke beslissing.
Wegens de Corona-maatregelen was het organiseren van een groot afscheid niet mogelijk. Daarom heeft het bestuur afgelopen zondag 18 juli in een klein gezelschap Paul in het zonnetje gezet en hem een afscheidscadeau in de vorm van een fraaie turn-spiegel aangeboden.
In zijn 55 jarige trainersloopbaan en 65 jarig lidmaatschap is hij al diverse keren eerder gehuldigd met een Koninklijke Onderscheiding in 1997, een vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond en het erelidmaatschap van de vereniging in 2008 bij zijn 50 jarig lidmaatschap.
Een belangrijke rol heeft Paul gespeeld bij de vele mooie turnresultaten en kampioenschappen.
Na het 1e kampioenschap met de damesselectie in 1973 zijn er velen gevolgd en heeft HT35 altijd in de bovenste regionen van het district en ook landelijk binnen de KNGU meegedraaid. De naam HT’35 is een bekende naam in de turnwereld.
Naast het training geven heeft Paul zich altijd ook sterk gemaakt voor het opleiden van jonge mensen tot assistent en trainer, zodat er uit eigen geledingen steeds weer aanvulling van het trainerskorps is.

Daarnaast heeft Paul zich jarenlang ingezet voor verbetering van de accommodaties en uiteindelijk is het in 2009 gelukt om een eigen turnhal te realiseren. Gelukkig heeft Paul daar nog ruim 10 jaar zelf training mogen geven. In 2017 bij een interview van Paul met het Eindhovens Dagblad gaf hij zelf aan: “Ik loop nog elke keer met een glimlach de turnhal binnen.”
Gelukkig blijft Paul via zijn bestuursfunctie nog betrokken bij de vereniging en gaat zijn opgebouwde kennis van de turnsport niet verloren.
Paul, heel erg bedankt voor jouw vele jaren inzet voor de tunsters en turners van HT'35.

Speeltuinmiddag 2021
Publicatiedatum: 22-07-2021

2021 groepsfoto
Last minute is de jaarlijkse speeltuinmiddag gepland, na een jaar waarin er zo weinig kon en mocht, waardoor zo’n 100 kinderen op zaterdag 10 juli hebben kunnen genieten van deze middag.
Rond half 2 werden alle kinderen opgevangen aan de poort door de aanwezige leiding en konden ze tot 16 uur vrij spelen in de speeltuin.
Natuurlijk was er door de activiteitencommissie gezorgd voor de nodige tussendoortjes.
De voorspelde onweersbui kwam er gelukkig niet, zodat er tot het einde doorgespeeld kon worden.

HT’35 huldigt drie jubilarissen
Publicatiedatum: 10-07-2021

Afgelopen woendag zijn drie jubilarissen gehuldigd na afloop van een afsluitings-activiteit van de fitnessgroep.
Peggy-Jane van de Kerkhof is 12 ½ jaar actief als trainster van de woensdag-fitnessgroep.
Loes van Vlerken is, nadat zij een aantal jaren weg is geweest, weer actief geworden bij de fitnessgroep. Voorheen is zij in de jaren ‘80 een succesvol wedstrijdturnster, trainster en jurylid geweest. Reden om haar nu te huldigen.
Meryan van de Warrenburg is al 40 jaren trouw lid van de vereniging. Begonnen als kleuter is zij actief gebleven als assistent, leiding en organisatie jeugdkampen. Vele club-diploma’s zijn door Meryan geschreven. Nog steeds is zij actief lid van de woensdag-fitnessgroep en sinds enkele jaren trainster van de maandag-fitnessgroep.
Jubilarissen, proficiat met deze mijlpaal!
Jubilarissen 2021

Geslaagden niveau 2
Publicatiedatum: 17-04-2021

Geslaagd Guus Sophie IndyBinnen de KNGU worden een aantal niveaus gehanteerd betreft het mogen lesgeven aan turngroepen. Nadat eerder niveau 1 (assistent) door Guus Hegeman, Sophie Meulendijks en Indy Kwee behaald was, zijn zij vandaag geslaagd als niveau 2: assistent leider. Dit examen moest in de buitenlucht plaatsvinden, maar is succesvol geweest. Proficiat!

Opstarten buitentrainingen
Publicatiedatum: 01-04-2021

We hebben iets te vieren! We gaan weer samen sporten !
Na ruim 3 maanden gaan we weer starten met de buitenlessen voor alle recreatie-groepen, op het schoolplein van In het Hart van het Hout (Odulfusplein) in Mierlo-Hout.
Door de verlenging van de lockdown en de beperkingen, mogen we nog steeds niet binnensporten in de gymzalen en Turnhal.
De wedstrijdgroepen zijn bij de Turnhal al eerder buiten gestart, maar ook de recreanten starten vanaf april weer buiten op.
Hopelijk blijft het mooi weer, zodat de lessen ook echt kunnen doorgaan.
In bijgaand lesrooster-schema ziet u de tijden dat de diverse groepen gaan sporten, en via de leiding krijgt u hier ook een mail of app over.
Ook bij slecht weer, als het niet door kan gaan, zal de leiding u hierover berichten.
De bijgaande Corona-regels (spelregels) zijn en blijven van toepassing, houd hier rekening mee.

Bestuur HT’35

Buitentrainingen april2021

Afscheid Paul Zijderveld
Publicatiedatum: 27-03-2021

Paul afscheidTrainer Paul Zijderveld heeft onlangs besloten te stoppen met het geven van turntrainingen. Trainingen die op dit moment vanwege het Corona-virus ook niet in de turnhal kunnen plaatsvinden. 
Zijn gezondheid speelt hierin ook een rol. Afgelopen week is Paul door Pauke & Laura geweldig verrast. "Ze kwamen met een enorme mand lekkers en een super mooi boek namens heel veel (oud)turnsters op bezoek. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft wil ik hartelijk bedanken. Ik heb zelf ook al die jaren veel plezier beleefd en daarom was het niet moeilijk om het zolang vol te houden. Ik moet bekennen met vochtige ogen het boek gelezen heb. Bedankt voor die lieve woorden. Gelukkig zijn de meesten over mijn humeurig buien heen gestapt...Ga er maar weer stevig tegenaan en na Corona kom ik zeker kijken. Houdoe".

Tijd voor een wedstrijd
Publicatiedatum: 13-03-2021

Leuk nieuws, het is tijd een voor een wedstrijd! Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar eentje waarbij we graag het tekentalent van al onze leden zien. Daarnaast zijn er ook nog leuke prijzen te winnen! Wil je graag meedoen?\
Lees hieronder hoe je je aanmeldt en wat je kan insturen.

Wat: Maak een tekening die iets met turnen te maken heeft. Maak bijvoorbeeld een stripverhaal over turnen of ontwerp je droompakje. Wie weet wil je wel een nieuwe diploma of logo voor de vereniging bedenken. Alles is goed, zolang het maar over turnen gaat. Leden tot en met 8 jaar mogen ook een turnkleurplaat inkleuren (zie hier enkele voorbeelden), maar een andere kleurplaat mag ook!

Wie: Alle turners en turnsters van HT35 Helmond mogen meedoen.

Wanneer: Je mag meteen beginnen met je mooiste creatie, maar let op: de tekeningen moeten uiterlijk 6 april ingeleverd zijn.
Vermeld hierbij: naam deelnemer, leeftijd deelnemer, trainingsgroep, trainer/trainster. De winnaars worden eind april bekend gemaakt!

Waar: Dit doen we natuurlijk digitaal. Tot en met 6 april kun je een foto of ingescand bestand van de tekening mailen naar AC@ht35.nl en is je deelname compleet. Vergeet niet de juiste informatie te vermelden.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie allemaal op gaan sturen! Heel veel succes!!

 

Geboortenieuws!
Publicatiedatum: 13-03-2021

Pauke mrt2021Afgelopen week zijn oud-turnster en trainster Pauke van Gerven en partner Jarno opnieuw trotse ouders geworden van Lucas.
Grote zus Sophie is erg trots!
Geniet ervan met z'n 4-en.