Skip to main content

Succesvolle regiokampioenschappen in Valkenswaard

Succesvolle regiokampioenschappen: Romy, Laura en Fenna regiokampioene 2017!
In Valkenswaard vonden op zaterdag 18 februari de regiokampioenschappen plaats voor onze divisie 3/N3 turnsters. Voor hen is niet alleen de titel ‘regiokampioen 2017’ te verdienen, maar ook een plaatsje in de landelijke halve finale. Ieder foutje kan hierin bepalend zijn, maar mooie resultaten werden bereikt.
Plaatsing voor de halve finale werd behaald door:
Sophie Steuten (pupil-1) werd 3e, Amy Wijgerse is reserve.
Een HT-podium bij de pupillen-2: Romy Hulsers 1e, Lorraine Teurlings 2e, Inge Koolen 3e, Maud van Aerle 6e, Sophie Meulendijks 7e
Ook een HT-podium bij de Jeugd-1 (N4): Laura Saleh 1e, Jill Steenbakkers 2e, Marieke Steijaert 3e
Junior Elke van de Pol eindigde ook op het podium (3e), Anne van Ekert 4e, Manouk Swinkels 9e, Gerdie Verberne 10e, Maisy van Tuijl 13e.
Senior Fenna Vestjens werd regiokampioene. Sophie Pagen 4e, Anne Dollekens 8e, Kristel Rooyakkers en Britt Krebbers beide 13e, Denise van Oorschot 15e.

In Best werd een vriendschappelijke competitiewedstrijd geturnd als voorbereiding op de wedstrijden van onze onderbouw D2/D3 turnsters. Het jeugdteam turnde tegen een team van pupillen/jeugdturnsters van Variant.
Ook turnden beide instap/pupillenteams tegen elkaar.
Het was vooral een hele leuke ervaring en een goed testmoment. Een groot verschil in netheid en moeilijkheid was zichtbaar ten opzichte van de clubkampioenschappen.
Beide teams van HT'35 wisten overtuigend te winnen, elk met ±15 punten verschil.
Individueel waren Nadine (jeugd) en Maud (pupil) de beste.


Zondag de toestelfinales, ....

 

 

  • Last updated on .