Skip to main content

Start turnseizoen / turngala

Start nieuw turn/wedstrijdseizoen met turngala in Den Bosch
Publicatiedatum: 22-10-2017

Al enkele weken zijn alle turnsters en turners hard in training als voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen. Er hebben best wel wat verschuivingen plaatsgevonden, turnsters die naar een niveau hoger zijn gepromoveerd of komend seizoen toch een stapje terug doen. Het voordeel is voor de meisjes in de onderbouw dat deze mogelijkheden ook zonder meer mogelijk zijn.
Bovendien is er voor de jongste meisjes (2009) een niveau bij gekomen waardoor deze turnsters nog beter ingedeeld kunnen worden, passend bij hun turnkwaliteiten.

In de herfstvakantie zijn onze heren (junioren en senioren) op trainingsstage in Boedapest geweest. Tezamen met enkele leden van Alianza uit Waalwijk hebben zij dagelijks mogen trainen in de accommodatie waar ook Olympisch Kampioen Krisztián Berki traint. Tevens hebben zij de stad zelf bezocht, een fantastische ervaring!

Alvorens de eerste wedstrijden zullen plaatsvinden, zal turnvereniging HT’35 met een bus vol en meer dan 60 leden richting Den Bosch gaan op zaterdag 28 oktober.
Senior Tessa van de Kerkhof zal acte de présence geven tijdens het Turngala tezamen met o.a. turntoppers als Sanne Wevers, Tisha Volleman, Casimir Schmidt, Frank Rijken, enz.

De eerste wedstrijden die op het programma staan, zijn de Tilburgse Kampioenschappen op 4-5 november en de clubkampioenschappen in ons eigen Turncentrum: 18-19 november.

  • Last updated on .