Nederlands Kampioenschap en halve finales

Nederlands Kampioenschap en halve finales
Publicatiedatum: 11-05-2019

NK nick van heugten 2019Zaterdag 11 mei vond in Waalwijk het Nederlands Kampioenschap plaats voor onze divisie 4 heren. Nick van Heugten (pupil) heeft zich in de leeftijdscategorie pupil weten te plaatsen voor dit NK.
Hij liet zien dat hij zich terecht hiervoor geplaatst heeft met vrijwel foutloze oefeningen! Met het op één na hoogste punt op sprong sluit hij deze wedstrijd als 14e van Nederland af.

In Varsseveld vinden dit weekend de laatste halve finales plaats, Renske van de Vorst en Cleo Creutzburg (jeugd-1 N2). Beide turnden in een andere baan.
Renske wist zich als 4e te plaatsen voor het NK (en toestelfinale sprong), Cleo mocht het zilver in ontvangst nemen en mag ook naar het NK (toestelfinale sprong, balk en vloer).

Laura Kloor was helaas nog geblesseerd, daarom alleen Sara Kloor en Daphne Donkers in actie.
Een zeer sterke meerkamp leverde Sara een bronzen medaille ? op (toestelfinale balk, reserve voor sprong en vloer). Daphne turnde minder stabiel maar plaatste zich als laatste alsnog voor het NK (en toestelfinale sprong).
Senior Tessa van de Kerkhof moest haar brugoefening wat aanpassen, maar mede dankzij een goede sprong en vloeroefening mag ook zij (als 11e) naar het NK.