Turnkamp 2019

Turnkamp 2019
Publicatiedatum: 22-09-2018

Ook dit jaar waren we te gast bij 'Ons Thuis' in Ommel, om ons jaarlijkse turnkampweekend door te brengen. Met bijna 100 kinderen was het tijd om op wereldreis te gaan. 
Zoals elk jaar waren er al enkele kinderen eerder aanwezig, maar pas vanaf 18:30u mochten zij inchecken... 
Nadat de kinderen hun spullen op zolder of in de slaapzalen hebben geplaatst, bedden hebben opgemaakt en we de ouders uitgezwaaid hadden, konden we beginnen..

Allereerst een welkomswoord aan alle kinderen, wat huishoudelijke mededelingen en de verdeling van de groepen, dit moesten de kinderen zelf uit zien te vinden. Leiding verspreid over het terrein wist ze vervolgens te vertellen of ze wel of niet bij hen hoorden. Nog geen groepsnamen, wel een koffer voor iedereen.. voor de reis die we gaan maken.
Een wandeltocht door het bos moest een aantal letters op leveren, welke ingevuld moesten worden op het antwoordformulier. Hier kwam een zin uit, waarmee het cijferslot van de koffer moest worden gevonden. 
Na het openen van de koffer, werd de volgende opdracht duidelijk. 
Want voordat er gereist mag en kan worden, zal er eerst een paspoort aangevraagd moeten worden. Gegevens invullen, foto erbij en naar de paspoortbalie.. gelukkig hadden we een spoedprocedure geregeld en hoefde er geen week gewacht te worden, alvorens het document gereed is. 
Tijdens de bingo moesten voorwerpen gevonden worden verspreid....

Nieuwsgierig naar de rest... ga naar foto's - turnkamp