Mooie resultaten jongens in Weert

Mooie resultaten jongens HT’35: Zilver voor Nick van Heugten
Publicatiedatum: 14-02-2019

Turnvereniging HT’35 heeft niet alleen een dames, maar ook een heren en jongens afdeling binnen de wedstrijdgroepen. In Weert vonden op zondag 10 februari de eerste kwalifcatiewedstrijden 4e divisie voor het NK plaats.  In wedstrijd 1 waren dat instappers Hugo Boersma, Rafael Jansen Yme Fabrie en Teun Heinemans. Dit was hun eerste officiële wedstrijd, heel erg spannend dus. Alle vier hebben ze een super wedstrijd gedraaid! Hugo werd 6e, Teun 15e, Yme 19e en Rafael 31e.
Met nog een aantal verbeterpunten kunnen wij weer aan de slag.

In wedstrijdronde 3 kwamen pupillen Nick van Heugten en Lucas van Dijk in actie. Deze mannen hebben beide een goede wedstrijd gedraaid. Lucas eindigde als 8e en Nick kreeg het zilver om gehangen. In april turnen de jongens nog een kwalificatiewedstrijd en op basis van ranking van beide wedstrijden kunnen ze geplaatst worden voor het NK.

Weert jongen div.4 kwalificatie
Het weekend van 23-24 februari wordt weer een druk turnweekend.
In Oisterwijk wordt zaterdag gestreden om het regiokampioenschapen divisie 3 / N3. Nagenoeg alle (30) turnsters van HT’35 hebben zich hiervoor geplaatst.
Zondag de toestelfinales voor de onder- en bovenbouw divisie 2,3 en N2, N3, N4: 49 HT’35 turnsters hebben zich geplaatst voor maar liefst 110 toestelfinale plaatsen!

Zaterdagmiddag vanaf 13:30u vindt er in onze eigen turnhal een oefenwedstrijd plaats voor de onderbouw D1-D2 Olympia Cuijk.
Allen heel veel plezier en succes toegewenst!