Skip to main content

Bijzonder bloemetje

Bijzonder bloemetje
Publicatiedatum: 07-12-2020 - Maandblad Ons Mierlo-Hout, december 

Henny bloemetjeElke maand wordt er een Mierlo-Houtenaar in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen van Bloemboetiek Nicole.
Deze maand is de keuze gevallen op Henny van Heijster- Giebels, van turnvereniging HT’35, mogelijk beter bekend als Henny Giebels dochter van de HT’35 icoon Theo Giebels, die kort voor zijn overlijden zijn 80-jarige lidmaatschap mocht vieren.

Henny was al diverse jaren lid en 15 jaar oud toen vader haar vroeg om het secretariaat over te nemen. Vol goede moed ging ze aan de slag, maar wat niemand had kunnen voorspellen is dat Henny na ruim 50 jaar nog steeds de secretaris is van haar vereniging HT’35. Je kunt wel zeggen alle voorkomende taken bij HT’35 heeft vervuld, laten we er enkele noemen: lesgeven, leden administratie, PR, sponsoring, clubblad verzorgen, jurylid en nog veel meer. Henny is met hart en ziel een HT’35 lid en is super trots op deze groeiende vereniging met maar liefst 450 actieve leden. Voldoende ruimte voor alle leden wordt zo langzamerhand dan ook een behoorlijke uitdaging, daarom was HT’35 bijzonder ingenomen met de plannen om een sportcampus op sportpark De Beemd te gaan realiseren. Mogelijk door alle coronaperikelen of andere oorzaken ligt het plan plotseling onder op de stapel, maar wat niet is, kan nog komen en Henny is van mening dat HT’35, een vereniging met maar liefs 450 leden, een accommodatie verdient binnen de kern van Mierlo-Hout.
Beste Henny bijzonder dank voor de gastvrijheid en nog veel werkplezier bij HT’35, jouw vereniging.

  • Last updated on .