Skip to main content

Jubilarissen gehuldigd

Jubilarissen gehuldigd
Publicatiedatum: 16-12-2021

2021 jubilaris Sanne Maisy ElkeTurnvereniging HT35 heeft veel trouwe leden, wat blijkt uit de diverse jubilarissen die jaarlijks worden gehuldigd. Normaal gesproken worden jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen of een andere grote activiteit, maar vanwege de omstandigheden rondom het Corona-virus is dat dit jaar niet mogelijk.
Daarom zijn er vóór de zomervakantie al een vijftal jubilarissen gehuldigd en afgelopen weekend werden de anderen in de bloemetjes gezet.
Zaterdag 11 december drie jubilarissen: Elke van de Pol, Maisy van Tuijl en Sanne Hermans, alle drie 12 ½ jaar lid van de vereniging. Zij zijn op jonge leeftijd begonnen en hebben zich opgewerkt tot in de wedstrijdgroep. Maisy is als enige nu nog actief in de 2e divisie en geeft training in de turngroepen in Brandevoort, tezamen met Elke. Sanne is nog als jurylid verbonden met de vereniging.

Zondag 12 december werd Britt Krebbers, gehuldigd voor haar 12 ½ jaar lidmaatschap. Ook zij is gestart als wedstrijdturnster en nadat zij gestopt is doorgegaan als trainster van een wedstrijdgroep.

Daarna werden twee 25 jarige jubilarissen in de bloemetjes gezet.
Sanne vd Vleuten is begonnen als kleutertje in de Stiphoutgroep en heeft jaren in de wedstrijdgroep geturnd. Momenteel geeft ze training aan de plus-groepen en daardoor ondertussen 25 jaar lid van de vereniging.
Mylene Donkers is, met een onderbreking, 25 jaar op verschillende vlakken actief geweest: als wedstrijdturnster, trainster, jurylid, bestuurslid (PR) en in haar huidige functie als penningmeester in het dagelijks bestuur.
Alle jubilarissen werden door het bestuur gefeliciteerd en bedankt voor hun tijd, energie en inzet van de vereniging gedurende al die jaren.

2021 jubilaris Britt2021 Jubilaris25jr Mylene SannevdV

  • Last updated on .