Skip to main content

Landelijke wedstrijden heren en dames

Landelijke turnwedstrijden heren en dames
Publicatiedatum: 13-03-2022

Bergschenhoek junioren1 2Afgelopen weekend vonden zowel heren- als dames turnwedstrijden plaats, waar turnvereniging HT’35 bij aanwezig was. De bovenbouw junioren turnden hun eerste plaatsingswedstrijd in Bergschenhoek. Ondanks dat het ook voor hen twee moeilijke jaren waren met lockdowns en quarantaines, hebben zij laten zien veel te hebben bijgeleerd met nieuwe onderdelen en een goede afwerking. Allen zijn (minimaal) één divisie gepromoveerd en komen nu uit in de tweede divisie.
Junioren-1 Sem Holtackers eindigde op de zesde plaats (baan 1), Nick van Heugten eindigde als 15e (baan 2). Wassim Toub (junior-2) behaalde op sprong de hoogste score, een 9e plaats voor hem. In de andere baan wist Philip van Bommel ook 9e te worden en Roel Dankers 12e.
Komend weekend vindt voor hen de tweede plaatsingswedstrijd in Volendam plaats.

Ondertussen kwamen ook enkele senioren uitkomend in de 2e divisie in actie.
Toulaye Vereijken wist het hoogste punt op vloer te halen, zij eindigde als 8e in de meerkamp. Anouk van Aerle werd 15e. In de andere baan behaalde ook Anne Dollekens de hoogste score op vloer, een 12e plaats voor haar in totaal. Daphne Donkers eindigde als 14e.

  • Last updated on .