Skip to main content

Halve finales in Rotterdam en Volendam

Halve finales in Rotterdam en Volendam
Publicatiedatum: 12-03-2023

Gisteren vonden in Rotterdam de halve finales voor teams plaats. Ondanks een aantal foutjes van Guus Hegeman, Gijs Henzen, Roel Dankers, Philip van Bommel en Wassim Toub was een vierde plaats en uiteindelijk na drie kwalificaties een 6e plaats op de eindranking, voldoende voor een plek op het NK teams!

In Volendam stonden vandaag de halve finales voor enkele junioren en senioren plaats. Via regionale- of landelijke plaatsingswedstrijden hadden zij zit voor deze wedstrijd weten te kwalificeren.
Day van der Ven (div. 3 junior) turnde een stabiele meerkamp met hoge scores op brug en balk. Een negende plaats voor haar na vier toestellen.
Pleun Vestjens (div. 2 junior) moest helaas haar trainingsmaatje Cleuo Creutzburg missen. Zij is nog niet wedstrijdfit. Pleun eindigde als 16e.
In de laatste wedstrijdronde kwam Britt Coenen (div. 3 senior) in actie. Zij startte sterk op vloer (3e hoogste punt) en wist haar meerkamp goed af te ronden. Met een totaal van 43,666 eindigde zij keurig op de zesde plaats.

  • Last updated on .