Skip to main content

Nieuwsbrief najaar 2020

Nieuwsbrief HT35 voor ouders en leden - najaar 2020

Tweemaal per jaar willen wij u op de hoogte brengen van een aantal zaken binnen de vereniging, naast de informatie op onze website.

Contributie 2021
Voor 2021 passen wij geen indexering toe en blijft de contributie gelijk . Voor de wedstrijdgroepen verandert er in 2021 wel iets in de contributie. We hebben namelijk besloten om in dat jaar geen wedstrijdkosten in rekening te brengen. Dit omdat nog niet duidelijk is hoe het wedstrijdseizoen in 2021 eruit zal zien en tevens ter compensatie van het niet of nauwelijks hebben kunnen turnen van wedstrijden in 2020.

Vacatures
Er zijn een aantal vacatures binnen het bestuur o.a. voorzitter en wedstrijdsecretariaat.
Voor de continuïteit van de vereniging en alle activiteiten zijn wij dringend op zoek naar mensen die deze functies willen invullen. Ook zoeken wij vrijwilligers die een bepaalde vaste taak op zich willen nemen, zodat niet alles steeds bij dezelfde mensen terecht komt.
Hier een overzicht van een aantal taken. Wil je iets anders doen, wat hier niet bij staat? Laat het dan ook weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny van Heijster, secretariaat@ht35.nl , tel 0492-532487 OF Ingrid Geven, vc@ht35.nl

Corona
Het afgelopen jaar is een vreemd sportjaar geweest i.v.m. Corona. Van half maart tot half mei zijn de normale lessen stilgelegd en vanaf mei mochten de lessen weer beginnen. Weliswaar in de buitenlucht waarbij voldaan moest worden aan strenge voorwaarden. Vanaf 1 juli mochten we gelukkig weer binnen gaan sporten, met aangepaste regels.
Wedstrijden en de meeste activiteiten hebben helaas niet door kunnen gaan.
Gelukkig heeft er in september een alternatieve sportdag voor de jeugd plaatsgevonden in plaats van het reguliere kamweekend. Ook de Sintviering zal in aangepaste vorm binnen de groepen doorgaan.
Wij blijven de RIVM-richtlijnen volgen en kunnen daarmee de lessen door laten gaan. Wel vragen wij u om onze website regelmatig te bezoeken, omdat daar de laatste ontwikkelingen voor onze vereniging worden opgenomen.
NLdoet op 13 maart 2021
Voor zaterdag 13 maart 2021 staat weer NLdoet gepland. Ook onze vereniging wil hier weer aan deelnemen met een aantal klussen in en rondom het Turncentrum.
Noteert u deze datum alvast en meldt u aan als vrijwilliger, als je ons wil helpen met deze klussen.

Sponsorborden / Vriendenbordje
In het Turncentrum hangt een groot vriendenbord met de namen van leden/sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. Op dit bord is nog ruimte voor vrienden.
Voor €25 per jaar kan uw (bedrijfs)naam of dat van uw kind op dit bord vermeld worden en daarmee sponsort u onze vereniging. Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor de grote sponsorborden.
Heeft u hiervoor belangstelling? Meldt u dan via sponsor@ht35.nl

Jubilarissen
Jaarlijks huldigen wij een aantal jubilarissen tijdens de clubkampioenschappen of een activiteit.
Omdat er vanwege het Corona-virus geen wedstrijden of activiteiten mogen en kunnen organiseren, kunnen we onze jubilarissen van dit jaar momenteel niet huldigen.
Wij zullen hen zeker niet vergeten en gaan dit komend jaar alsnog invullen.


Klik hier voor de nieuwsbrief in pdf

  • Last updated on .